На Штати суне новий супертайфун

На Штати суне новий супертайфун

Укрінформ
Метеорологи впродовж наступних трьох днів прогнозують значне погіршення погодних умов у США з сильними вітрами й потужними опадами й повенями вздовж західної берегової лінії континенту з боку Тихого океану.

Про це повідомив у п'ятницю місцевий американський телеканал ABC 15 Arizona.

"Ураган "Метью" вирував на південному сході США минулого тижня, Бермуди відчули руйнівний ураган "Ніколь" у четвер. Але зараз північний захід США стикається з наслідками супертайфуну "Сонгда", - йдеться у повідомленні.

У північній частині тихоокеанського узбережжя США, за прогнозом синоптиків, встановляться кілька зон пониженого тиску, у тому числі спричинені тайфуном, що принесуть потужні зливи, сніг та сильний вітер у штатах Північна Каліфорнія, Орегон і Вашингтон.

У вихідні в деяких районах на північному заході США рівень опадів може перевищити 300 мм, що прогнозовано може спричинити затоплення цілих районів.

У більш північних регіонах очікуються потужні снігопади. При цьому швидкість вітру, за прогнозами метеорологів, сягатиме 160 км/год. Найбільшого удару, як очікується, стихія завдасть у суботу.

Метеорологи прогнозують, що стихія вируватиме у регіоні весь наступний тиждень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-