Сирійська опозиція заявляє про вбивство шістьох російських військових – ЗМІ

Сирійська опозиція заявляє про вбивство шістьох російських військових – ЗМІ

Укрінформ
Опозиційне угруповання в Сирії заявило про вбивство шістьох російських військових.

Про це повідомляє телеканал "Дождь" з посиланням на портал Site Intelligence Group, що відслідковує публікації ісламістів. 

"Сирійське опозиційне угруповання «Файлака аль-Шам» заявило про вбивство шістьох російських військових в Сирії. Повідомляється, що за військовими стежили протягом трьох місяців. Разом з ними загинули сирійські та іранські військові", - йдеться в повідомленні.

Інцидент стався в провінції Хама.

За повідомленням російського видання "Slon", російські військові поки жодної інформації про це не оприлюднили, у сирійських та іранських інформагентствах вона також не проходила. 

Офіційно російська влада не повідомляла про загибель військових у Сирії з 12 серпня, коли глава Кабардино-Балкарії оголосив про смерть уродженця республіки в близькосхідній країні. У тому ж місяці стало відомо, що було збито вертоліт з п'ятьма росіянами, уточнює "Slon".

У разі, якщо дані бойовиків підтвердяться, кількість росіян, загибель яких в Сирії офіційно підтверджено, досягне 26 осіб, пише видання.

Як повідомляв Укрінформ, через кілька днів відносного спокою російські літаки відновили у вівторок важкі бомбардування контрольованої повстанцями східної частини Алеппо. За даними правозахисників, щонайменше 8 людей було вбито.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-