Літак у Коннектикуті впав через сварку в кабіні пілота – слідство

Літак у Коннектикуті впав через сварку в кабіні пілота – слідство

Укрінформ
За даними слідства, що проводиться по факту падіння літака в штаті Коннектикут, катастрофа сталася через сварку та боротьбу, яка виникла в кабіні між пілотом-студентом та інструктором.

Про це повідомив у середу центральний американський телеканал CNN із посиланням на джерела, ознайомлені з результатами слідства.

"Інструктор, який вижив у катастрофі, розповів рятувальникам і слідчим, що у нього зі студентом-пілотом виникла суперечка, яка переросла в боротьбу в кабіні", - зазначається в повідомленні.

За словами джерела, слідчі з'ясували, що до цього пілот-стажер посварився зі своєю сім'єю та говорив, що був змушений стати пілотом проти своєї волі.

Водночас зазначається, що на борту невеликого літака не було самописців, тому слова інструктора не можуть бути підтверджені. Але, грунтуючись на початкових даних, влада вважає, що заяви інструктора є правдивими.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок у місті Іст-Хартфорд у штаті Коннектикут розбився двомоторний літак Piper PA 34. Він упав на одну з головних вулиць міста. Пілот загинув, інструктора, що його супроводжував, госпіталізовано. Крім того, під час інциденту постраждали ще двоє людей, які перебували поруч.

Фото: USA - liveuamap.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-