Зі Слідкому РФ зникли матеріали щодо «злодія в законі» Шакро Молодого

Зі Слідкому РФ зникли матеріали щодо «злодія в законі» Шакро Молодого

Укрінформ
У Головному слідчому управлінні Слідкому РФ по Москві зникли матеріали відносно «злодія в законі» Захарія Калашова (Шакро Молодий) про створення ним злочинного угруповання.

Про це повідомляє «Росбалт» із посиланням на джерело в правоохоронних органах.

За даними видання, з відомства зникли документи у справі про створення Шакро Молодим злочинного угруповання: в них йшлося про захоплення великих казино у Москві, яке мало місце 15 років тому. Під час перевірки цих матеріалів з'ясувати не вдалося, де вони зараз знаходяться, ніхто пояснити не може.

У 2015 році ці матеріали виділили з іншої справи і передали до слідчого управління по ЦАО для початку розслідування — рішення про це приймав високопоставлений співробітник СК Денис Нікандров. Проте з управління по ЦАО документи пішли до слідчого відділу по Таганському району. Справу так і не було порушено, а самі документи зникли.

У липні 2016 року перший заступник голови управління СК по Москві Денис Нікандров був заарештований у справі про отримання хабарів в особливо великому розмірі. За неофіційними даними, Нікандров разом з іншими співробітниками СК Олександром Ламоновим і Михайлом Максименком опікувалися соратниками кримінального авторитету Шакро Молодого (Захарія Калашова).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-