USA Today: Трамп оголосив війну своїм однопартійцям

USA Today: Трамп оголосив війну своїм однопартійцям

Укрінформ
Агресивні заяви кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа на адресу спікера Палати представників Пола Райана та інших високопоставлених однопартійців означають те, що Трамп пішов на них війною.

Про це повідомляє у вівторок центральне американське видання USA Today.

"Трамп, практично, оголосив війну республіканському керівництву у вівторок, виступивши проти спікера Палати представників Пола Райана через його критику (Трампа – ред.) та заклики припинити кампанію", - йдеться в публікації.

Мільярдер у вівторок провів твітер-шторм, у якому розкритикував Райана та інших представників республіканського керівництва. "Так гарно, що кайдани з мене були зняті, і тепер я можу боротися за Америку так, як я хочу", – написав Трамп.

Такого роду напади Трампа на спікера Палати та інших високопоставлених республіканців свідчать про серйозні проблеми всередині партії, зауважує видання. Тепер республіканцям дедалі важче буде утримати контроль над Сенатом і, можливо, над Палатою представників, не кажучи вже про перемогу на президентських виборах, зазначила газета.

Як повідомляв Укрінформ, Трамп у понеділок остаточно втратив підтримку спікера нижньої палати Конгресу США Пола Райана, який офіційно заявив, що припиняє захищати позиції республіканського номінанта. В офісі спікера зауважили, що він тепер зосередиться на збереженні республіканської партійної більшості в Конгресі на цьогорічних виборах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-