"Кавказ-2016": Росія відпрацьовувала передачу влади військовим - ЗМІ

Укрінформ
Губернатори, органи місцевого самоврядування країв, регіональні управління МВС, МНС, ФСБ, а також частини і підрозділи Росгвардії у воєнний час перейдуть у підпорядкування командуванням військових округів Міноборони Росії.

Нова система управління вперше пройшла перевірку в ході навчань "Кавказ-2016", повідомило газеті "Известия" високопоставлене джерело у військовому відомстві.

"Під час стратегічних командно-штабних навчань (СКШН) "Кавказ-2016" Міноборони уперше перевірило, як командування військового округу безпосередньо керуватиме суб'єктами Російської Федерації. Відпрацювання взаємодії з органами влади на місцях було одним з головних завдань навчань. Загалом навчання пройшли успішно. Наразі готуються зміни в законодавчу базу, які дозволяють вирішити певні проблеми, виявлені у ході навчань", - розповіло джерело.

Повідомляється, що нова схема покликана забезпечити підтримку режиму воєнного стану, безперебійну мобілізацію громадян, підприємств і заводів, а також територіальну оборону - захист промислових, військових і соціальних об'єктів від ворожих диверсій, недопущення масових заворушень.

Як повідомлялося, на початку вересня в РФ стартували стратегічні командно-штабні навчання Збройних сил Росії "Кавказ-2016".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-