На підприємствах Fiat Chrysler у Канаді готуються до загального страйку

На підприємствах Fiat Chrysler у Канаді готуються до загального страйку

Укрінформ
Працівники підприємств Fiat Chrysler готові оголосити страйк, якщо до 12 ночі не зможуть узгодити умови нової трудової угоди із роботодавцем.

Про це заявив Денис Хаммонд, речник організації Unifor, яка представляє інтереси понад 300 тисяч працівників галузі машинобудування Канади.

"Fiat Chrysler не зміг зробити необхідних економічних пропозицій та не взяв на себе зобов'язань стосовно інвестування. Ми досягли прогресу у перемовинах, але досі не погодили остаточних умов. Тому ми надіслали чіткий меседж: без угоди буде страйк", - сказав Хаммонд.

Спілка вимагає у Fiat Chrysler інвестицій у свої канадські підприємства, збільшення на 4% зарплати протягом трьох років та інших грошових бонусів працівникам.

Однак, за інформацією канадських ЗМІ, Fiat Chrysler має на складах достатньо автомобілів, аби вдовольняти попит на них протягом двох місяців, тобто компанія відносно спокійно зможе пережити коротку перерву у виробництві.

Минулого місяця нова трудова угода була укладена між професійною спілкою та General Motors. Unifor тепер використовує її як типову для перемовин із іншими представником "Великої детройтської трійки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-