Розрив між Клінтон і Трампом збільшився до 14%

Розрив між Клінтон і Трампом збільшився до 14%

Укрінформ
Після оприлюднення минулої п'ятниці американськими ЗМІ скандальних записів з непристойними сексуальними висловлюваннями Дональда Трампа, американське суспільство відреагувало різким падінням підтримки мільярдера. 

Про це йдеться в опитуванні, проведеному спільно телеканалом NBC News та друкованим виданням Wall Street Journal.

Дослідження, проведене в суботу й неділю (до других президентських дебатів) показує, що Клінтон з-поміж чотирьох кандидатів у президенти має 46% підтримки потенційних виборців у порівнянні з 35% у Трампа. Лібертаріанець Гері Джонсон отримав 9%, а кандидат від Зеленої партії Джилл Стейн – 2% голосів. 

У голосуванні з-поміж двох основних кандидатів (Клінтон і Трампом) різниця підтримки виборців збільшується до 14%. За демократку готові проголосувати 52% людей, за Трампа 38%.

Водночас, сексуальні висловлювання Трампа вплинули і на виборчу кампанію до Конгресу США. Республіканцям належить поборотися за те, щоб утримати більшість в обох палатах. Наразі демократи випереджають своїх суперників у соцопитуваннях: уже більше 7% американських громадян хочуть бачити контроль Демократичної партії в Конгресі. При цьому цей розрив збільшується. Лише минулого місяця демократи лідирували з 3% переваги. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-