В Анкарі сльозогоном і водометами розігнали акцію у пам’ять жертв терактів

В Анкарі сльозогоном і водометами розігнали акцію у пам’ять жертв терактів

Укрінформ
Турецька поліція застосувала сльозогінний газ і водомети до демонстрантів, що зібралися вшанувати пам'ять жертв минулорічних терактів в Анкарі.

Про це повідомляє Fox News з посиланням на Associated Press.

«Поліція в столиці Туреччини використувала сльозогінний газ і водомети, щоб відтіснити сотні активістів, які намагалися дістатися до головного залізничного вокзалу Анкари, щоб вшанувати пам'ять жертв подвійного вибуху в Анкарі рік тому», - йдеться у повідомленні.

Влада, посилаючись на міркування безпеки, заборонила великомасштабні пам'ятні заходи, які були заплановані на понеділок, щоб відзначити першу річницю подвійного вибуху.

У зв'язку з цим поліція перекрила дороги, що ведуть вокзалу. Водночас влада дозволила сім'ям загиблих і деяким представникам громадськості покласти гвоздики на місці трагедії.

Як повідомляв Укрінформ, 10 жовтня 2015 року в результаті двох вибухів в Анкарі, виконаними терористами-смертниками, загинули 102 особи, ще 246 були поранені. Вибухи прогриміли з інтервалом у кілька секунд біля центрального залізничного вокзалу столиці Туреччини, де з ранку збиралися учасники узгодженого з владою профспілкового антивоєнного мітингу в підтримку припинення турецько-курдського конфлікту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-