Путін прилетів до Туреччини вперше після інциденту зі збитим Су-24

Путін прилетів до Туреччини вперше після інциденту зі збитим Су-24

Укрінформ
Президент Росії Володимир Путін прибув до Стамбула для участі у Всесвітньому економічному конгресі, де проведе двосторонні зустрічі зі своїм турецьким колегою Реджепом Тайіпом Ердоганом та президентом Венесуели Ніколасом Мадуро.

Про це повідомляє РИА Новости.

Всесвітній енергетичний конгрес проходить у Стамбулі 9–13 жовтня. Передбачається, що країни, які беруть участь у форумі у ході окремих зустрічей і переговорів обговорять ситуацію з цінами на нафту.

На переговорах Путіна та Ердогана, як повідомляв раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, будуть обговорюватися питання, пов'язані з ходом нормалізації російсько-турецьких відносин, та відбудеться обмін думок щодо актуальних регіональних і світових питань, насамперед, щодо ситуації у Сирії.

Це перший візит Путіна до Туреччини після інциденту з бомбардувальником Су-24, який був збитий турецьким винищувачем за перетин сирійсько-турецького кордону у листопаді минулого року. Пілот бомбардувальника загинув. Росія після цього ввела санкції проти Анкари. У червні-серпні почалося відновлення відносин.

Фото: РИА Новости

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-