У Мінську затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві дівчини бензопилою

У Мінську затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві дівчини бензопилою

Укрінформ
Правоохоронці затримали за підозрою у вбивстві чоловіка, який увірвався в суботу з бензопилою і сокирою в один із торгових центрів Мінська.

Про це повідомив начальник ГУВС мінського міськвиконкому Олександр Барсуков, передає Інтерфакс.

"Підозрюваний є громадянином Білорусі, він 1998 року народження, проживає в Мінську. Зараз його допитують в Совєтському РУВС столиці", - сказав Барсуков журналістам у суботу.

За його словами, о 17:27 чоловік зайшов через боковий вхід ТЦ "Європа". У нього з собою був чохол від гітари, в якому була захована сокира. Також чоловік мав при собі бензопилу.

Він завів пилу і завдав тілесних ушкоджень дівчині, яка в результаті померла. Потім він дістав сокиру і став погрожувати іншим людям. В результаті постраждала ще одна жінка.

О 17:35 на місці події вже були перші співробітники міліції, які затримали нападника. Їм допомагали співробітник охорони ТЦ і працівники.

У свою чергу, перший заступник голови Слідчого комітету Білорусі Олексій Волков спростував інформацію, що з'явилася в соцмережах, про те, що у жертви нападу відрізано голову. "Це домисли", - сказав він.

У той же час медики оцінюють стан 46-річної постраждалої під час нападу як середнього ступеня тяжкості. Як передає БЕЛТА, постраждала дістала два удари сокирою в область грудної клітки і надпліччя. Наразі вона обстежується і проходить лікування.

Раніше місцеві ЗМІ з посиланням на очевидців повідомили, що в один з торговельних центрів Мінська увірвалися двоє чоловіків, у одного з яких була бензопила, в іншого - сокира.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-