Ураган

Ураган "Меттью" вже забрав 877 життів

Укрінформ
Кількість жертв урагану "Меттью" на Гаїті зросла до 877 осіб, десятки тисяч людей залишилися без даху над головою.

Про це повідомляє агентство Reuters.

"Унаслідок урагану "Меттью" на Гаїті кількість загиблих зросла до 877 осіб, десятки тисяч людей залишилися без даху над головою, багато людей стають жертвами спалаху холери", - йдеться у повідомленні.

За інформацією ЗМІ, ураган наближається до південно-східної частині США, тож уздовж узбережжя від Флориди до Північної Кароліни масово евакуюють жителів.

"Через сильну повінь та її вплив на інфраструктуру водопостачання та санітарію випадки захворювання на холеру, як очікується, почастішають після урагану "Метью" і через звичайний сезон дощів до початку 2017 року", - зазначається у заяві Панамериканської організації охорони здоров'я (ПАОЗ).

Водночас CNN повідомляє про перші жертви в американському штаті Флорида. Зокрема, в окрузі Волус жінка загинула у результаті падіння дерева, в окрузі Сент-Люсі загинули 82-річний чоловік і жінка. Вони потребували термінової медичної допомоги, однак "швидка" не змогла дістатися до них через негоду. В окрузі Патнем загинула жінка, на автофургон якої впало дерево.

Як повідомляв Укрінформ, за даними ООН, внаслідок урагану «Метью» загалом постраждали 1,2 мільйона осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-