ЛитПолУкрБриг очолив поляк

ЛитПолУкрБриг очолив поляк

Укрінформ
У п’ятницю, 7 жовтня, у Республіці Польща, міністр оборони Польщі Антоні Мацаревич відвідав Литовсько-Польсько-Українську бригаду та офіційно представив нового командира багатонаціональної військової частини полковника Зенона Бжушко.

Про це повідомляє прес-служба МОУ. 

"Литовсько-Польсько-Українська бригада, командування якої дислокується в Любліні, є прикладом успішності спільних оборонних проектів та поглиблення робочих зв’язків між Польщею, Литвою та Україною. Ми підсилюємо загальну безпеку наших держав через атмосферу дружби й довіри", — заявив під час урочистостей полковник Бжушко.

Церемонію було проведено відповідно військових традицій за участі особового складу управління бригади та батальону забезпечення. Також у заході взяли участь представники Посольства України в Республіці Польща і Генеральний Консул України в Любліні Василь Павлюк.

За словами нового командира ЛитПолУкрБриг, він очікує на плідну взаємодію із своїм заступником представником ВДВ ЗС України полковником Володимиром Юдановим та представником ЗС Литовської Республіки підполковником Елігіусом Сенулісем. На думку полковника Зенона Бжушко, спільне керівництво, досвід та авторитет дозволять підготувати підлеглий особовий склад до майбутніх операцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-