Журналісти

Журналісти "Новой газеты" знову вимагають знайти замовника убивства Політковської

Відео
Укрінформ
У десяту річницю убивства російської журналістки Ганни Політковської "Новая газета" опублікувала відеозвернення з вимогою знайти замовника злочину.

Редакція газети звинуватила слідство у бездіяльності. "Ми відчуваємо лють, коли представники держави брешуть, кажучи про те, що справа розкрита" - йдеться в тексті до звернення на сайті.

"І лють по відношенню до тих, хто не робить нічого, щоб знайти замовника вбивства, очманілого від своєї безкарності. Скільки ще жертв на його совісті, яких могло й не бути, якби він сів на лаву підсудних за скоєне за його наказом 7 жовтня 2006 року?", - питають журналісти.

Оглядач "Новой газеты" Ганна Політковська була вбита 7 жовтня 2006 року в під’їзді свого будинку в Москві. У 2011 році звинувачення у вбивстві були пред’явлені Лом-Алі Гайтукаєву, братам Джабраїлу та Ібрагіму Махмудовим і Сергію Хаджикурбанову. У 2012 році суд засудив підполковника міліції Дмитра Павлюченкова до 11 років колонії за організацію вбивства. Замовника злочину слідству встановити не вдалося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-