Афганські військові відбили талібів від аеропорту Кундуза

Афганські військові відбили талібів від аеропорту Кундуза

Укрінформ
В Афганістані урядові війська вибили бойовиків ісламістського руху «Талібан» із південних околиць міста Кундуза на півночі країни, повідомив начальник поліції провінції Кундуз генерал Касім Джунгалбаг.

Це місцевість знаходиться поруч зі стратегічно важливим для постачання урядових сил аеропортом, передає «Радіо Свобода».

«При цьому на східних і західних околицях міста бої тривали далі», - заявив голова ради провінції Кундуз Могаммад Юсуф Аюбі.

Речник військових США в Афганістані бригадний генерал Чарльз Клівланд додав, що афганські спецпризначенці зачищають окремі осередки спротиву талібів у місті.

Афганські посадовці також повідомили, що багато мешканців міста продовжували виїжджати з нього і в четвер, щоб урятуватися від боїв.

Нагадаємо: таліби 3 жовтня скоординованими ударами одночасно з кількох напрямків захопили частину Кундуза і навіть встановили свій прапор на центральній площі.

Уже надвечір того дня афганські силовики заявляли, що вибили талібів на околицях, але бої за Кундуз тривають вже четвертий день поспіль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-