Слідство встановило попередні причини аварії потяга в Нью-Джерсі

Слідство встановило попередні причини аварії потяга в Нью-Джерсі

Укрінформ
Федеральне слідство по факту залізничної катастрофи минулого тижня в Нью-Джерсі оприлюднило перші офіційні дані, які розкривають причину аварії: замість гальмування на станції потяг понад удвічі збільшив швидкість.

Про це повідомив у четвер центральний американський телеканал ABC News.

"За словами федеральних слідчих, поїзд у Нью-Джерсі, який врізався в станцію Хобокен, перевищував удвічі дозволену швидкість у момент удару", - підкреслюється в повідомленні.

Слідству також стало відомо із записів реєстратора, що машиніст поїзда натиснув аварійне гальмо менше, ніж за секунду до аварії.

Обмеження швидкості на території станції Хобокен становить 16 км/год. За попередньою інформацією, поїзд наближався до місця зупинки зі швидкістю 13 км/год, але за півхвилини до удару прискорився до 33,6 км/год.

Остаточний звіт про те, які фактори вплинули на ці дії, які в результаті призвели до масштабної катастрофи, може зайняти рік або довший період.

Як повідомляв Укрінформ, зранку минулого четверга на залізничній станції м. Хобокен приміський потяг зійшов з рейок на перон, пошкодивши при цьому конструкцію вокзалу. За офіційними даними, в катастрофі загинула одна жінка та понад 110 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-