NYT розкопала, що Трамп міг 18 років не платити податок з прибутку

NYT розкопала, що Трамп міг 18 років не платити податок з прибутку

Укрінформ
New York Times заявляє, що має документи, які свідчать, що Дональд Трамп через задекларовані у 1995 році великі втрати міг отримати законні підстави для того, щоб протягом 18 років не платити податок з прибутку.

Про це повідомляє ВВС

"Американська газета каже, що отримала документи, які свідчать, що магнат Дональд Трамп задекларував втрати на більш як 900 мільйонів доларів у федеральній податковій декларації за 1995 рік. The New York Times каже, ці втрати були настільки великими, що республіканський кандидат міг уникнути сплати податків упродовж 18 років на законних підставах", - йдеться у повідомленні.

Організатори передвиборної кампанії Трампа відмовилися оприлюднити його податкові декларації, а також підтвердити чи спростувати його фінансові втрати.

З 1976 року кожен великий політик, який добивається висунення в якості кандидата в президенти, публікує свою податкову декларацію.

Кандидат від Демократичної партії Гілларі Клінтон заявила, що небажання Трампа розкривати подробиці своєї податкової історії може приховувати "щось жахливе". Коли Клінтон звинуватила Трампа в тому, що він не платить федеральний податок на прибуток, кандидат від республіканців відповів: "Це робить мене розумним".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-