NYT закликала латиноамериканців піти на вибори заради поразки Трампа

NYT закликала латиноамериканців піти на вибори заради поразки Трампа

Укрінформ
Газета New York Times у своїй редакційній статті закликала латиноамериканське населення США прийти на вибори і проголосувати і, таким чином, допомогти визначити долю країни".

У колонці, під назвою "Голоси латиноамериканців можуть змінити ситуацію", журналісти видання нагадують, що кандидат від республіканців Дональд Трамп зробив одним з ключових гасел своєї кампанії фразу "Збудуємо стіну!" і пообіцяв депортувати 11 млн мігрантів.

На його демонстраціях імміграція латиноамериканців в США сприймається як вторгнення, яке необхідно зупинити, тому що воно змінює країну дуже швидко, йдеться в статті.

Журналісти стверджують, що підвищення явки серед латиноамериканців допоможе кандидату від Демократичної партії Хілларі Клінтон перемогти в спірних штатах.

"Це засвідчить, що латиноамериканці визначають долю нації, яка завжди ставала сильнішою, приймаючи в свої ряди новоприбулих", - пише NYT.

У 2012 році на президентських виборах проголосували лише 11,2 млн осіб з 23,3 млн виборців-латиноамериканців, уточнюється в статті з посиланням на дані Pew Research Center. У цьому році загальна кількість виборців-латиноамериканців, які можуть взяти участь у виборах складе понад 27 млн осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-