Республіканці в Конгресі блокують розслідування зв'язків Трампа з РФ – ЗМІ

Республіканці в Конгресі блокують розслідування зв'язків Трампа з РФ – ЗМІ

Укрінформ
У США зростає підозра щодо зв'язків кандидата в президенти Дональда Трампа з російською владою і бізнесом, а також що мільярдер пов'язаний з хакерськими атаками росіян на політичні організації США. 

Однак Республіканська партія в Конгресі намагається завадити ініціативі розслідувати ці питання, пише в п'ятницю американське видання The Daily Beast

"Лідери Республіканської партії відмовилися підтримати зусилля демократів з розслідування будь-яких можливих зв'язків Трампа з Росією, які були розкриті в новинах та під час закритих брифінгів розвідувальних структур", - зазначається в повідомленні.

Без підтримки республіканців демократи, які становлять меншість в обох палатах Конгресу, не можуть викликати потенційних свідків та мають менше важелів для перевірки Трампа.

Неофіційно республіканський персонал у Конгресі поінформував видання, що Трамп і зв'язки його помічників з російськими чиновниками та бізнесом "не залишилися непоміченими та викликали стурбованість". Республіканські законодавці розглянули письмові запити демократів до ФБР щодо розслідування навколо Трампа, але відмовилися підтримати їх, причому як у Сенаті, так і в Палаті представників. Республіканці не мають бажання починати розслідування проти свого номінанта, зауважує видання. Втім вони проявляють більший інтерес до чергових перевірок Гілларі Клінтон щодо її листування на посаді держсекретаря майже через три місяці після рішення мін'юсту не висувати проти неї звинувачення з цього питання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-