Навальний показав

Навальний показав "будинок Сєчіна", який зводять у Підмосков'ї

Відео
Укрінформ
Фонд боротьби з корупцією, очолюваний опозиціонером Олексієм Навальним, у четвер опублікував відео з імовірним будинком глави "Роснафти" Ігоря Сєчіна.

Ролик викладений на YouTube-каналі Навального.

За словами опозиціонера, вартість ділянки, більша частина якої зайнята будівництвом величезного палацу, перевищує 3,5 мільярда рублів.

Раніше про ділянку землі в елітному районі Підмосков'я, яка ймовірно належить Сєчіну, писала газета "Ведомости". Глава "Роснафти" подав позов на видання. У вересні суд зобов'язав "Ведомости" не лише видалити новину з сайту, а й знищити весь друкований наклад, який містить статтю про будинок Сєчіна.

У своєму ролику Навальний також наводить інші "заборонені дані". Зокрема говорить про безпрецедентну зарплату Сєчіна, яку він призначив собі у "Роснафті" - $50 млн на рік. Ця інформація журналу Forbes за рішенням суду також була видалена.

Крім того, Сєчін продовжує судитися з "Новою газетою" через публікацію про яхту. У ній стверджувалося, що дружина глави "Роснафти" Ольга Сєчіна неодноразово відпочивала на яхті St. Princess Olga, тижнева оренда якої оцінюється як мінімум в $1 млн.

Фото: rbc.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-