У катастрофі поїзда на вокзалі в Нью-Джерсі постраждали десятки людей

У катастрофі поїзда на вокзалі в Нью-Джерсі постраждали десятки людей

Фото, відео
Укрінформ
Потяг приміського сполучення зійшов з рейок на залізничній станції Лекавана в американському штаті Нью-Джерсі. За попередніми повідомленнями, десятки людей отримали поранення, в тому числі тяжкі.

Про це повідомляє центральне американське видання USA Today.

"Приміський потяг зазнав аварії на залізничному вокзалі в штаті Нью-Джерсі в четвер, мають місце повідомлення про поранення десятків людей", - зазначається в публікації.

Аварійні бригади прибувають на місце події. На зображеннях, які потрапили в соціальні медіа, видно пошкоджений вагон на станції, навколо якого повно уламків.

За свідченнями очевидців, потяг мав зупинитися на станції, втім його потягнуло на транзитну частину перону. Під час інциденту була зруйнована частина навісу.

Аварія сталася приблизно 8:30 ранку за місцевим часом, повідомили в поліції. Люди потрапили до швидкої з серйозними травмами, йдеться в доповіді, втім точних деталей не повідомляється.

Рух приміських потягів призупинено через аварію, місцеві служби організували транспортування людей автобусами, які приймають залізничні квитки.

У той же час, як пише Meduza, під час аварії постраждалих більше ста.

Голова транспортної компанії NJ Transit підтвердив інформацію про поранення понад 100 осіб. За його словами, більшість з них знаходяться в критичному стані, передає Reuters.

За даними агентства, влада підтвердила смерть як мінімум одну людину.

Фото: nypost.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-