У США підліток застрелив батька та вчинив стрілянину в школі

У США підліток застрелив батька та вчинив стрілянину в школі

Укрінформ
14-річний підліток з Південної Кароліні, США, застрелив свого батька, після чого відправився до місцевої початкової школи, де поранив двох дітей і вчительку, перш ніж його обеззброїли.

Про це повідомило інформагентство Reuters.

"Підозрюваний, ім'я якого не називається, був звинувачений поліцією у смертельному пораненні свого 47-річного батька, Джеффрі Осборна", - йдеться в повідомленні.

Після цього підліток сів за кермо пікапа та проїхав близько трьох кілометрів до початкової школи Таунвіл, де він врізався в паркан ігрового майданчику.

Коли хлопець вийшов з машини та відкрив вогонь з пістолета, його збив з ніг пожежний, який утримував нападника, поки персонал школи не вивів дітей у безпечне місце всередині будівлі.

Поліція прибула через сім хвилин, після того як один з учителів зателефонував до служби порятунку 911. Правоохоронці взяти підлітка під варту.

При цьому повідомляється, що один із постраждалих, 6-річний Джейкоб Холл, залишається в лікарні в критичному стані. Інші постраждалі - 6-річний учень та вчителька - отримали легкі поранення та були виписані з лікарні додому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-