Прем'єр Канади візьме участь у засіданні Конгресу українців Канади

Прем'єр Канади візьме участь у засіданні Конгресу українців Канади

Укрінформ
Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо візьме участь у трирічному саміті Конгресу українців Канади, який розпочнеться 29 вересня у місті Реджайна.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили організатори заходу.

«Так, очікується візит прем'єр-міністра», - повідомили в Конгресі.

Як повідомляв Укрінформ, саміт пройде у столиці канадської провінції Саскачеван, місті Реджайна, і триватиме з 29 вересня по 2 жовтня. Учасники конгресу, які представлятимуть усі українські організації Канади, візьмуть участь у різноманітних дискусіях та за підсумками сформують політику української громади Канади на наступні три роки.

Разом із  Трюдо до Реджайни прилетять ще щонайменше чотири міністри федерального уряду Канади. Офіційний Київ на заході представлятимуть перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку України Степан Кубів, віце-прем'єр-міністр В’ячеслав Кириленко та заступник міністра закордонних справ України – керівник апарату Вадим Пристайко, а також посол України в Канаді Андрій Шевченко.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Канади у червні відвідав Канадсько-український бізнес-форум у Торонто, а в липні здійснив свій перший офіційний візит до України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-