У Франції усю муніципальну поліцію озброять «Зігзауерами»

У Франції усю муніципальну поліцію озброять «Зігзауерами»

Укрінформ
Працівників муніципальної поліції Франції, які стежили за дотриманням правопорядку, правилами руху та виписували штрафи за неправильне паркування, озброять.

Відповідне рішення ухвалив міністр внутрішніх справ Франції Бернар Казньов, повідомили власному кореспондентові Укрінформу у профспілці захисту муніципальної поліції (SDPM).

«Міністр підписав відповідний указ, який набув чинності і найближчим часом буде оприлюднений. Указ дозволить місцевим муніципалітетам купувати напівавтоматичні пістолети калібру 9-мм, скоріше за все, це будуть пістолети «Зігзауер», - сказав представник профспілки Філіп Алонкль.

Муніципальна поліція виконує у Франції функції звичайної поліції, у т.ч. підтримує громадський порядок, сприяє працівникам інших підрозділів у боротьбі зі злочинністю, стежить за дотриманням правил дорожнього руху у містах та за правилами паркування. Її чисельність перевищує 20 тисяч осіб.

Нагадаємо, що у Франції діє надзвичайний стан у зв’язку із загрозою терактів. За два останні роки внаслідок нападів терористів у Франції загинуло 280 осіб, 900 отримали поранення різного ступеню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-