Тед Круз продав душу Трампу – CNN

Тед Круз продав душу Трампу – CNN

Укрінформ
Колишній кандидат у президенти США республіканець Тед Круз, який відмовився підтримувати кандидатуру мільярдера Дональда Трампа на національному з'їзді партії, зрештою здався і змінив свою позицію.

Це повідомив у п'ятницю американський телеканал CNN.

"Тед Круз підтримав Дональда Трампа на пост президента в другій половині дня п'ятниці, здійснивши приголомшливий розворот після сварливих праймеріз, наповнених неприємними особистими образами та драматичною зневагою на Національному з'їзді Республіканської партії", - зазначив телеканал.

Круз висловив підтримку колишньому непримиримому супернику у Фейсбуці.

"Після багатьох місяців ретельного розгляду, молитов і пошуку власного сумління, я вирішив, що в день виборів голосуватиму за кандидата від республіканців, Дональда Трампа", - написав Круз. Своє рішення він пояснив тим, що не хоче бачити наступним президентом Гілларі Клінтон.

"Тед Круз продає свою душу Трампу, і це печально!", - стверджує заголовок іншої публікації на сайті CNN.

"Дональд Трамп називав Круза брехуном, канадцем (маючи на увазі, що не американець не може бути президентом – ред.), говорив, що його дружина була непривабливою і натякав, що батько, можливо, був пов'язаний з убивством Кеннеді", - наголошується в статті. Круз взяв реванш у своїй промові під час з'їзду, відмовившись підтримати Трампа. "Це було вищою точкою в його кар'єрі. Він мав залишитися там", - зауважується в публікації.

Заява Теда Круза прозвучала за три дні до перших вирішальних теледебатів Клінтон і Трампа. За інформацією ЗМІ, це сталося завдяки зусиллям кандидата у віце-президенти команди Трампа Майка Пенса. Сам же Трамп уже встиг подякувати своєму колишньому опоненту за підтримку, назвавши його "жорстким і блискучим суперником" та натякнувши, що з нетерпінням чекає роботи разом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-