Авіація Асада та Росії продовжує бомбардувати Алеппо

Авіація Асада та Росії продовжує бомбардувати Алеппо

Укрінформ
Авіація сирійської урядової армії разом із Росією продовжує завдавати повітряні удари по підконтрольних опозиційним військам районах Алеппо.

За словами представників опозиції та правозахисників, здебільшого удари наносять літаки РФ. Місцеві жителі також повідомляють про атаки вертольотів Асада, які використовують бомби із запальною сумішшю, інформує Reuters.

"Інтенсивні бомбардування не залишили жодних сумнівів стосовно того, що сирійський уряд та його союзник Росія відкинули пропозиції США щодо припинення польотів авіації для того, щоб спробувати відновити перемир'я", – йдеться у повідомленні.

За даними Сирійської обсерваторії з прав людини, лише починаючи з опівночі по місту було завдано вже принаймні 40 авіаударів.

Так, напередодні урядові війська оголосили про початок наступу на східні райони Алеппо та закликали мирних жителів триматися подалі від районів бойових дій.

Як повідомлялося, перемир’я в Сирії, оголошене 12 вересня, про яке домовилися Росія та США, протрималося заледве тиждень.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-