Болгарія вимагає публічних вибачень від новообраного єдинороса

Болгарія вимагає публічних вибачень від новообраного єдинороса

Укрінформ
Софія вимагає від російського телеведучого, новообраного депутата Держдуми від "Єдиної Росії" Петра Толстого публічних вибачень за образливі висловлювання на адресу Болгарської держави.

Про це заявила заступник голови Політичної ради правлячої партії ГЕРБ (Громадяни за європейський розвиток Болгарії) Цвета Караянчева, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Закликаємо новообраного російського депутата утриматися від неприпустимих для політика заяв, що ображають національну гідність болгар. Думка пана Толстого шкодить двостороннім відносинам між Болгарією та Росією", - зазначила Караянчева.

 У свою чергу міністр закордонних справ Болгарії Даніель Мітов заявив, що "Болгарія не продається, і ніколи не продаватиметься", висловивши сподівання, що "позиція депутата не збігається з офіційною позицією Росії".

 Раніше обраний депутатом Держдуми Петро Толстой на запитання одного з болгарських журналістів, чи має намір він "проводити доброзичливу політику щодо Болгарії", відповів: "Звичайно. Ми просто купимо її всю".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-