Російський авіаудар убив чотирьох медиків у сирійській лікарні

Російський авіаудар убив чотирьох медиків у сирійській лікарні

Укрінформ
В результаті повітряного удару по клініці у селищі неподалік сирійського Алеппо загинули четверо лікарів, медсестра отримала важкі поранення.

Про це повідомляє AFP з посиланням на заяву Союзу медичних організацій допомоги Сирії (UOSSM).

“Чотири співробітники Союзу медичних організацій  допомоги Сирії знаходилися в двох машинах швидкої допомоги, які були викликані в клініку, щоб взяти деяких пацієнтів на більш спеціалізоване лікування”, - йдеться у заяві.

Зазначається, що клініка в селі Хан-Туман була повністю зруйнована ударом,  а  під завалами можуть бути виявлені інші загиблі.

"Будівля має три поверхи, включаючи цокольний поверх. Через інтенсивність обстрілу три поверхи завалилися і повністю зруйновані. Ми поки не знаємо точно, скільки там загиблих", - наголосив представник UOSSM.

Селище Хан-Туман розташоване поблизу міста Орум Аль-Кубра, де в понеділок в результаті повітряних ударів по вантажівкам із гуманітарною допомогою ООН та Червоного Хреста загинули 20 цивільних осіб та один співробітник міжнародної організації Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Як повідомлялося, за попередньою оцінку Пентагону, бомбардування міжнародного гуманітарного конвою в понеділок поблизу міста Алеппо здійснили літаки російських ВКС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-