Теракти у Нью-Йорку: батько підозрюваного скаржився на нього ФБР

Теракти у Нью-Йорку: батько підозрюваного скаржився на нього ФБР

Укрінформ
Батько затриманого за теракти в Нью-Йорку та Нью-Джерсі Ахмада Рахамі Мухаммед Рахамі попереджав ФБР про те, що його син причетний до терористичної діяльності ще два роки тому.

Про це пише The New Yourk Times з посиланням на джерела в правоохоронних органах. 

"Два роки тому я ходив до ФБР і розповів, що мій син робить дійсно погані речі. Вони перевіряли майже два місяці, після чого сказали: "Все в порядку, він чистий, він не терорист", - сказав батько Рахамі.

Мухаммед Рахамі зазначив, що він розповів агентам з Федерального бюро розслідувань про своє занепокоєння після того, як його син побився зі своїм братом і зарізав людину, що призвело до кримінального розслідування.

Після цього інциденту Ахмад Рахамі провів більше трьох місяців у в'язниці за звинуваченням у нападі. Однак потім з нього зняли всі обвинувачення. 

Як повідомляв Укрінформ, вибух стався 17 вересня у районі Челсі на Манхеттені, у результаті чого постраждали 29 людей.

19 вересня повідомили, що у Нью-Йорку затримано п'ятьох людей у зв'язку з вибухом.

Поліція Нью-Йорка заявила, що розшукує Ахмада Хана Рахамі, якого підозрюють в організації теракту.

Правоохоронці затримали підозрюваного в містечку Лінден, штат Нью-Джерсі. За інформацією місцевої влади, під час затримання підозрюваний вчинив збройний опір, внаслідок чого двоє офіцерів постраждали. Рахамі також був поранений, і його забирала машина швидкої допомоги.

Поліція підозрює Рахамі в організації вибухів у центрі Нью-Йорка та у Нью-Джерсі в суботу. Аби він не зміг утекти з країни, Рахамі відразу включили до списків терористів.

Фото: NYPD

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-