Клінтон після одужання відірвалася від Трампа на 5%

Клінтон після одужання відірвалася від Трампа на 5%

Укрінформ
Розрив між головними суперниками президентських перегонів у США збільшився після того, як Гілларі Клінтон повернулася до передвиборної кампанії після кількаденної перерви внаслідок пневмонії.

Це підтверджують результати останнього соціологічного дослідження, проведеного цього тижня спільно телеканалом NBC News і компанією SurveyMonkey. 

Результати опитування враховують різні методології, втім у всіх кандидат від демократів має перевагу не менш як у 5% над республіканським конкурентом.

Так, серед потенційних виборців опитування підтвердило 50% підтримки Клінтон і 45% голосів за Дональда Трампа. Серед зареєстрованих виборців Клінтон випереджає Трампа на шість процентних пункти – 49% проти 43%. Якщо враховувати розподіл голосів серед чотирьох зареєстрованих кандидатів, за демократку готові проголосувати 45%, за кандидата від республіканців – 40%, крім того 10% отримав би кандидат від Лібертаріанської партії Геррі Джонсон, а представниця Партії зелених Джилл Стейн – 4%.

Минулого тижня, як повідомляв Укрінформ, розрив між Клінтон і Тампом виглядав мінімальним (усього 1%). Частково це пояснювалось відсутністю кандидата від демократів у перегонах у зв'язку зі станом здоров'я. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-