Підозрюваному у вибуху в Нью-Йорку визначили заставу у $5,2 мільйона

Підозрюваному у вибуху в Нью-Йорку визначили заставу у $5,2 мільйона

Укрінформ
Ахмаду Хану Рахамі, якого підозрюють у причетності до вибуху на Манхеттені, пред'явлені звинувачення за сімома пунктами.

Про це пише Коммерсантъ.

П'ять з них стосуються «спроби замаху на життя співробітників правоохоронних органів», ще два — «незаконного володіння вогнепальною зброєю».

«Кримінальні злочини першого ступеню зазвичай караються позбавленням волі на строк від 10 до 20 років. Звинувачення у правопорушення другого ступеню тяжкості у випадку доведення призведуть до тюремного ув'язнення на термін від 5 до 10 років»,— каже суддя Верховного суду округу Юніон Реджина Колфілд.

У прокуратурі підтвердили, що звинувачення обмежуються тільки обставинами затримання Ахмада Хана Рахамі у місті Лінден штату Нью-Джерсі. Також була визначена застава у $5,2 млн за звільнення підозрюваного.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу в нью-йоркському районі Челсі на північно-заході Нижнього Манхеттена прогримів потужний вибух. Інцидент ставсяв у дні відкриття в Нью-Йорку 71-й сесії Генеральної Асамблеї ООН, куди з'їжджалися лідери країн та урядів з усього світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-