Вибух у Нью-Йорку: постраждалих уже 29, влада не пов'язує інцидент з тероризмом

Вибух у Нью-Йорку: постраждалих уже 29, влада не пов'язує інцидент з тероризмом

Укрінформ
Влада Нью-Йорка поки не знайшла доказів, що вибух у Нью-Йорку міг бути спланованим терористичним нападом, хоча допускає, що це було "навмисним актом".

Про це повідомляє телеканал CNN.

"Мер Нью-Йорка Білл де Блазіо зазначив, що попередні дані вказують на те, що вибух був навмисним актом. Водночас, за його словами, наразі немає жодних доказів, які могли би пов'язувати його з тероризмом", - зазначається в повідомленні.

Мер зауважив, що зараз немає "достовірної конкретної загрози" місту.

Крім того, за словами градоначальника, правоохоронці не пов'язують цей вибух зі спрацюванням саморобного вибухового пристрою в Нью-Джерсі, який стався в суботу біля місця проведення марафону на честь морських піхотинців.

Водночас, комісар поліції Нью-Йорка Джеймс О'Нілл офіційно повідомив про поранення 29 людей внаслідок інциденту в місті. За його словами, в жодному випадку фізичні пошкодження не становлять загрози для життя людей.

О'Нілл також зауважив, що розслідування інциденту триває. За його словами, "точна природа й причина цього вибуху досі не визначена".

Нагадаємо, у суботу в нью-йоркському районі Челсі на північно-заході Нижнього Манхеттена прогримів потужний вибух. Інцидент стався в дні відкриття в Нью-Йорку 71-ї сесія Генеральної Асамблеї ООН, куди з'їжджаються лідери країн та урядів з усього світу. Зустрічі високого рівня в рамках Генасамблеї розпочнуться наступного тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-