Прем'єр Австралії засудив висловлювання сенатора про мігрантів-мусульман

Прем'єр Австралії засудив висловлювання сенатора про мігрантів-мусульман

Укрінформ
Прем'єр-міністр Малколм Тернбулл засудив скандальні висловлювання сенатора Хансон, яка закликала мігрантів-мусульман забиратися геть з Австралії.

Про це повідомила телекомпанія АВС.

«Ототожнювати усіх мусульман з терористами неправильно, адже саме цього бажають останні. У важкий час Австралії потрібно показати приклад найбільш успішного мультикультурного суспільства, частиною якого є австралійські мусульмани», - заявив глава австралійського уряду, засудивши виступ із парламентської трибуни австралійського сенатора Паулін Хансон, яка закликала заборонити мігрантам в'їзд в країну, а тих, хто вже перебуває на території держави, попросила інтегруватися або «забиратися».

«Є загроза, що нашу країну наповнять мусульмани, культура і ідеологія яких йде врозріз з нашою», - заявила Хансон, зазначивши, що необхідно заборонити носіння паранджі.

За словами сенатора, вона б відправила в аеропорт тих мігрантів, які не змогли інтегруватися в австралійське суспільство, і помахала б їм на прощання.

«Досить будувати мечеті, а ті, що вже побудовані, треба взяти на контроль», - заявила Хансон, висловивши при цьому надію, що «говорить від імені всіх австралійців».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-