США ввели персональні санкції проти

США ввели персональні санкції проти "спонсорів" ІДІЛ

Укрінформ
Міністерство фінансів США оголосило про запровадження персональних санкцій проти двох осіб, які звинувачуються у фінансовому сприянні терористичному угрупованню "Ісламська держава".

Про це йдеться в офіційній заяві, поширеній американським відомством у четвер, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Міністерство фінансів США визначило Мохамада Алсаєда Алхмідана і Хуссема Джамуса особами, що надавали фінансове сприяння ІДІЛ, відповідно до виконавчого розпорядження № 13224, яке переслідує терористів і тих, хто надає підтримку терористам чи актам тероризму", - пояснюється в документі.

Введені обмеження передбачають блокування доступу до усього майна, що перебуває під юрисдикцією США, а також права на майно визначених осіб. Крім того, фізичним та юридичним особам у США забороняється укладати або брати участь в угодах з Алхміданом і Джамусом. Для них також ізолюється доступ до глобальної фінансової системи.

При цьому підкреслюється, що дії адміністрації США були застосовані у відповідності до "стратегії президента Обами послабити та знищити ІДІЛ".

У заяві також наголошується, що Міністерство фінансів США продовжуватиме "агресивне переслідування" всіх, хто надає фінансову підтримку ІД, де б вони не були.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-