В Індії за вандалізм арештували чотири сотні людей

В Індії за вандалізм арештували чотири сотні людей

Укрінформ
В індійському місті Бангалор поліція затримала близько 400 демонстрантів, обвинувачених у вандалізмі під час протестів проти рішення суду про перенаправлення в інший штат місцевого джерела води.

Про це повідомляє AP з посиланням на поліцію.

"Поліція затримала близько 400 осіб за мародерство і вандалізм в індійському центрі інформаційних технологій в Бангалорі після того, як було введено комендантську годину з метою придушити насильство, викликане рішенням суду щодо спірного джерела води", - йдеться в повідомленні.

За словами поліцейських, після введення комендантської години в деяких районах Бангалора в ніч на понеділок не відбулося жодного великого інциденту. Однак у вівторок учасники протесту підпалили кілька вантажівок у сільських районах штату.

Як відомо, в індійському місті Бангалор в штаті Карнатака вчора пройшли масові акції протесту щодо рішення влади, згідно з яким вода з водосховищ річки Кавері повинна бути переправлена в сусідній штат Тамілнаду для поповнення водних ресурсів. Учасники акції протесту, які вирішили, що їм самим не вистачить води, почали підпалювати машини і автобуси, кидатися камінням, нападати на магазини і підприємства, через що поліції довелося відкрити вогонь. Так, увечері у понеділок у результаті стрілянини загинув один демонстрант і ще одна людина отримала поранення.

Фото: AP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-