Лукашенко розповів, як схуд на дієті від Медведєва

Лукашенко розповів, як схуд на дієті від Медведєва

Укрінформ
Президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів, як схуд завдяки дієті, рекомендованій йому російським прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим.

Про правила харчування Лукашенко повідомив в інтерв'ю ТАСС.

"З Дмитром Анатолійовичем зустрілися, я кажу: "Ось, намагаюся скинути кілограми". У Сочі сидимо, він говорить: "Якщо хочеш, я тобі свій рецепт дам". - "Який?" - "Їж все, що хочеш, але крім картоплі, солодкого і мучного!" А я кажу: "А випивають, це шкідливо..." - "Так, шкідливо, і горілка шкідлива, і вино шкідливе, якщо багато їсти. А так, - каже, - там, де несолодкі вина, пий, навіть горілку пий", - процитував свій діалог з Медведєвим білоруський лідер.

"Я думаю, він не образиться за те, що я його дієту розповів?" - сказав Лукашенко.

Він також порадив їсти не менше чотирьох разів на добу і задовго до сну.

"Але і це не головне. Ти можеш і багато їсти, але ти повинен багато фізично працювати, щоб це спалити, особливо якщо тобі вже не 20 років, коли все  перегорає. Багато працювати фізично, якщо багато їси. Мало їси - менше працювати. Ось це проста формула", - додав президент.

Лукашенко зізнався, що картоплю їсть лише раз на тиждень, а цукерку - тільки перед хокеєм. З допомогою "дієти" Дмитра Медведєва білоруському президентові вдалося скинути 13 кг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-