США продовжують шукати можливості посилення тиску на КНДР

США продовжують шукати можливості посилення тиску на КНДР

Укрінформ
Офіційний Вашингтон, крім порушення питання щодо санкцій проти КНДР на рівні ООН, продовжить оцінювати можливості щодо посилення тиску на Північну Корею через її недавні ядерні випробування, що відбулися в порушення резолюцій РБ ООН.

Про це заявив під час брифінгу в понеділок речник Державного департаменту США Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Звичайно, ми глибоко занепокоєні цим останнім випробуванням, і ми продовжуватимемо оцінювати можливості для нас, щоб підвищити тиск на Північну Корею", - наголосив представник американського зовнішньополітичного відомства.

Водночас він зауважив, що наразі не має офіційних повідомлень про можливе введення односторонніх санкцій з боку Сполучених Штатів проти КНДР. За його словами, Вашингтон на нинішньому етапі підтримує розгляд Організацією Об'єднаних Націй можливості накладення додаткових обмежень на Пхеньян.

Як повідомляв Укрінформ, 9 вересня північнокорейський режим провів підземні випробування ядерної зброї в районі полігону Пангірі. Це стало п'ятим подібним випробуванням, яке засудила міжнародна спільнота.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-