Британський міністр назвав бізнесменів

Британський міністр назвав бізнесменів "аж надто ледачими і огрядними"

Укрінформ
Британський бізнес "заледащів і заогряднів" на успіхах попередніх поколінь, заявив міністр міжнародної торгівлі Великобританії Ліам Фокс.

Про це пише BBC.

За його словами, керівники британських компаній більше зацікавлені в тому, щоб грати в гольф по п'ятницях, ніж в експорті британських товарів.

В результаті Великобританія, на думку Фокса, втратила статус вільно торгуючої країни.

Ці заяви Фокс зробив на заході, який проводила група "Консервативний шлях вперед". Його виступ записала британська газета Times.

Міністр вважає, що корпоративну культуру Великобританії потрібно міняти. Бізнесменам, за його словами, потрібно перестати думати про експорт як про можливість і розглядати його як свій обов'язок.

Ліам Фокс також розкритикував роботу британського міністерства закордонних справ країни за те, що воно більше уваги приділяє дипломатії, а не розвиткові бізнесу.

У прес-службі британського уряду повідомили, що виступ Фокса відображає його особисті погляди і не є вираженням офіційної позиції.

Фокс зайняв пост міністра міжнародної торгівлі 13 липня цього року. У 2010-2011 роках він був міністром оборони Великобританії.

Ліам Фокс - палкий прихильник виходу Великобританії з ЄС. Перед референдумом, який пройшов у червні, він активно закликав британців голосувати за "брексіт".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-