Спікер Палати представників США відкрито назвав Путіна агресором

Спікер Палати представників США відкрито назвав Путіна агресором

Укрінформ
Спікер Палати представників США республіканець Пол Райан публічно назвав президента Російської Федерації Володимира Путіна агресором.

Про це він заявив під час прес-конференції в четвер на Капітолійському пагорбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Дозвольте мені сказати дещо про Володимира Путіна: Путін є агресором, який не поділяє наших інтересів. Володимир Путін порушує суверенітет сусідніх країн", - заявив голова нижньої палати американського Конгресу. 

Крім того, за його словами, президент РФ, очевидно, стоїть за кібератаками на політичну систему США. "Це не є діями, що відповідають нашим інтересам", - підкреслив Райан.

Відповідаючи на запитання, чи занепокоєний він тим, що наговорив напередодні про Путіна кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп, Райан зауважив: "Я висловив чітке бачення щодо Путіна. Я просто обмежусь цим".

Нагадаємо, Трамп заявив, що вважає Путіна кращим лідером, ніж Обама, зокрема, через те, що російський президент має підтримку 82% населення. Але й зауважив, що йому не подобається той щільний контроль, у якому Путін утримує населення країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-