У Кабулі пролунав четвертий вибух за добу

У Кабулі пролунав четвертий вибух за добу

Укрінформ
У Кабулі стався четвертий за добу вибух на тлі зіткнень між силовиками і озброєними людьми, які напали на офіс однієї з міжнародних благодійних організацій в центрі міста.

Про це повідомляє ВВС.

"Кількість постраждалих від останнього вибуху не уточнюється. У центрі міста тривають збройні зіткнення між бойовиками і поліцією. Як повідомляє агентство Франс прес, деякий час тому двом нападникам вдалося проникнути в будівлю офісу благодійної організації Care в центрі міста, при цьому був убитий один чоловік, ще шестеро поранені", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що низка вибухів в столиці Афганістану почалася увечері 5 вересня. Два вибухи пролунали біля будівлі міністерства оборони. За повідомлення місцевих ЗМІ, перша бомба була приведена в дію дистанційно, другий пристрій підірвав смертник.

Серед загиблих були генерал і два високопоставлених офіцерів поліції, розповів ВВС представник міністерства оборони.

Через кілька годин у центрі міста стався третій вибух. Він пролунав біля офісу благодійної організації, за яким послідувала перестрілка.

Відповідальність за вибухи взяла на себе угрупування "Талібан", яке раніше неодноразово здійснювало напади в Кабулі.

Президент Ашраф Гані засудив напади, заявивши, що вони були здійснені "ворогами Афганістану, які втратили здатність боротися з силами безпеки і оборони".

Фото: Xinhua/Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-