У польській Криниці сьогодні розпочинається Економічний форум

У польській Криниці сьогодні розпочинається Економічний форум

Укрінформ
У вівторок у Криниці-Здруй на півдні Польщі розпочинається XXVI щорічний Економічний форум, участь в якому візьме прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

У форумі під цьогорічним гаслом “Європа у світлі викликів – об’єднані чи роз’єднані?” візьмуть участь понад 3 тис. гостей з Європи, Центральної Азії та США, передає власний кореспондент Укрінформу в РП.

Упродовж трьох днів тривання форуму відбудеться 180 дискусійних панелей, лекцій, презентацій, авторських зустрічей, концертів, виставок, демонстрацій фільмів.

Гройсман поряд з главами урядів країн Польщі, Чехії, Словаччини й Угорщини Беатою Шидло, Богуславом Соботкою, Робертом Фіцо та Віктором Орбаном  візьме участь у дискусійній панелі під назвою “Центральна і Східна Європа - чи може говорити одним голосом?” у перший день форуму.

Крім глави уряду, у форумі візьмуть також віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, міністр енергетики і вугільної промисловості Ігор Насалик, а також українські експерти та політики.

Під час форуму у Криниці діятимуть три експозиції, пов’язані з Україною: “25 років незалежності – Україна, яку ми не знаємо!”, виставка художниці Ірини Сизоненко під назвою “Мій Крим. Чотири пори року”, а також виставка традиційних гуцульських костюмів.

Організатором форуму є фундація “Інститут східних досліджень”.

Укрінформ є інформаційним партнером Економічного форуму у Криниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-