У Кремлі стверджують, що Путін домовився про зустріч з Обамою на G20

У Кремлі стверджують, що Путін домовився про зустріч з Обамою на G20

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін на саміті G20 привітався з президентом США Бараком Обамою і, нібито, домовився про окрему зустріч з ним.

Про це повідомляє ТАРС із посиланням на прес-секретаря Дмитра Пєскова. 

"Поки лідери (США та Росії Барак Обама і Володимир Путін. - Ред.) тільки привіталися. Домовилися переговорити окремо", - сказав Пєсков.

Російські ЗМІ ретельно відстежують кожен факт контактів Обами і Путін у пошуках ознак «потепління відносин». Попереднього разу президенти особисто зустрічалися на кліматичній конференції у Парижі наприкінці листопада минулого року. Тоді ж, двома тижнями раніше, у них були контакти «на ногах» під час саміту G20 у турецькій Анталії. У 2016 році президенти РФ і США лише кілька разів спілкувалися по телефону.

Раніше Пєсков заявляв, що окремої зустрічі Путіна й Обами на саміті G20 не планується, однак вони можуть поспілкуватися у кулуарах.

Як повідомлялося, Держсекретар США Джон Керрі і глава МЗС Росії Сергій Лавров у неділю все-таки провели зустріч «на полях» G20 у Ханчжоу. Проте вони призначили ще одну зустріч на понеділок, аби закінчити обговорення сирійського питання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-