Ердоган і Путін провели дві години в закритому режимі

Ердоган і Путін провели дві години в закритому режимі

Укрінформ
Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, який прибув до Китаю для участі в саміті G20, провів зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним.

Як повідомляє Анадолу, зустріч в готелі Шангрі тривала близько двох годин в закритому для преси режимі. Однак перед зустріччю Ердоган і Путін виступили перед журналістами.

Глава турецької держави нагадав про відновлення чартерних авіарейсів між двома країнами. «Тут нам випаде можливість продовжити обговорення тем, розпочатих під час зустрічі у Санкт-Петербурзі, а також провести переговори з безлічі дуже важливих, звернених у майбутнє політичних, економічних та регіональних питань», - сказав Ердоган.

За його словами, сторони також обговорять питання у сфері енергетики. «Упевнений, що кроки, зроблені нами в цій сфері, ще більш прискорять процес», - сказав турецький лідер.

Путін, зі свого боку, заявив, що привіз з собою представницьку делегацію.

«Це наші міністри, керівники найбільших компаній, що відповідають за питання енергетики: тут Газпром, Роснефть, Росатом, тут міністр енергетики, керівник нашого інвестиційного фонду, міністр економіки та міністр закордонних справ», - цитує Путіна прес-служба Кремля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-