Дружина Трампа судиться з таблоїдом

Дружина Трампа судиться з таблоїдом

Укрінформ
Дружина кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа подала до суду на британський таблоїд Daily Mail за наклепницьку публікацію.

Як повідомляє BBC, в одній із статей онлайн-версії газети стверджувалося, що в 1990-х роках майбутня дружина Трампа працювала моделлю у сфері високооплачуваних ескорт-послуг.

Адвокат Меланії назвав статтю, підписану як "найпікантніше минуле словенської дружини Дональда Трампа", на сто відсотків хибною і надзвичайно шкідливою.

"Вона працювала на законних підставах у законно зареєстрованому модельному агентстві, [...] вона не була секс-працівницею, не займалася наданням ескорт-послуг або проституцією в будь-якій формі", - заявив він.

Позивачі оцінюють суму завданих збитків у розмірі 150 мільйонів доларів. Співвідповідачем за позовом проходить також блогер з американського штату Меріленд.

Напередодні ввечері Daily Mail прибрала зі свого сайту статтю, що дала привід для позову. У супровідному коментарі газета написала, що не наполягала на достовірності тверджень щодо Меланії Трамп, визнавши, що - навіть якщо вони виявляться помилковими - ці припущення могли вплинути на хід президентської кампанії в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-