У контейнері Coca-Cola знайшли 370 кг кокаїну

У контейнері Coca-Cola знайшли 370 кг кокаїну

Укрінформ
Майже 370 кг кокаїну виявили співробітники французької філії компанії Coca-Cola у своєму контейнері, що прибув з Центральної Америки.

Вартість «знахідки» становить 50 млн євро на «чорному ринку», пише місцеве видання Var-Matin з посиланням на прокурора Марселя.

«Майже 370 кг кокаїну виявили працівники компанії Coca-Cola з департаменту Вар (південь Франції) у контейнері, що прибув з Коста-Ріки. Наркотики були заховані в кількох рюкзаках, прихованих усередині контейнера, де перевозилися діжки з апельсиновим концентратом», - зазначив прокурор Марселя.

За даними ЗМІ, експерти оцінили вартість «знахідки» на «чорному ринку» у 50 млн євро. Справою займається Центральне управління по боротьбі з незаконною торгівлею наркотиків (OCRTIS) у Марселі. Жодного підозрюваного не виявлено. Слідчі намагаються відстежити точне походження кокаїну.

Нагадаємо, «найбільший улов» кокаїну у Франції було зафіксовано у квітні 2015 року. Тоді поліція затримала біля берегів Мартініки вітрильник з 2,2 тоннами кокаїну на борту. Цьогоріч у березні поліція Руана арештувала 370 кг кокаїну у контейнері портового міста Гавр (північ Франції).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-