Санкції проти Росії треба залишити і навіть посилити - Лінкявічус

Санкції проти Росії треба залишити і навіть посилити - Лінкявічус

Укрінформ
Литва наголошує на необхідності збереження і навіть посилення економічних санкцій Євросоюзу проти Росії, доки триватиме агресія на сході України.

Про це заявив міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічус, реагуючи на заяву прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо про можливий перегляд обмежувальних заходів відносно Кремля.

"Моєю негайною реакцією на такі коментарі (прем'єра Словаччини Р.Фіцо - ред.) є те, що, якщо ми нічого не досягли, тоді треба запровадити більше санкцій", - наголосив литовський міністр.

Лінкявічус відзначив, що нині ставити питання про скасування або перегляд санкцій є передчасним, адже Росія продовжує свою військову присутність на сході України.

Як повідомляв Укрінформ чинний пакет економічних санкцій ЄС, запроваджених у відповідь на агресію Росії проти України, діє до кінця січня 2017 року. Глави держав та урядів країн-членів Євросоюзу ухвалили політичне рішення про те, що обмежувальні заходи проти Москви триватимуть, доки не будуть повністю виконані Мінські домовленості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-