Трамп пояснив як має намір боротися з нелегальною імміграцією

Трамп пояснив як має намір боротися з нелегальною імміграцією

Укрінформ
Кандидат на пост президента США Дональд Трамп заявив, що його пріоритетом в разі перемоги на виборах стане депортація нелегальних іммігрантів, які вчинили злочини на території США.

Таких, за наявними даними, налічується лише кілька тисяч замість 11 мільйонів, яких Трамп збирався депортувати на початку своєї виборчої кампанії, зазначає BBC.

У виступі в Айові Трамп вирішив ще раз прояснити, як він має намір боротися з нелегальною імміграцією - це одна з основних тем його передвиборної кампанії.

"Ці міжнародні банди і картелі залишаться в минулому. З їх правлінням, заснованим на терорі, буде покінчено", - цитує Reuters.

Він обіцяв, що в разі його перемоги буде розроблена система відстеження в'їзду і виїзду іноземців, що дозволить оперативно виявляти тих, чия віза закінчилася, і висилати їх із країни.

Трамп також запропонував створити національну електронну систему обліку, яка унеможливить доступ нелегалів до соціальних виплат та допомог.

Трамп знову нагадав, що збирається побудувати стіну на кордоні з Мексикою, щоб припинити нелегальну міграцію в США з цієї країни. Він і раніше обіцяв звести таку стіну. Ці слова привели до акцій протесту.

Трамп пояснює своє негитивное ставлення до приїжджим насамперед тим, що вони, на його думку, відбирають робочі місця в американців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-