Норвезький депутат на засіданні грала в Pokemon Go

Норвезький депутат на засіданні грала в Pokemon Go

Укрінформ
У Норвегії лідерку ліберальної партії "Венстре" Тріне Скей Гранде упіймали за грою в Pokemon Go на засіданні комітету з питань закордонних справ та оборони.

Про це повідомляє The Local.

"Засідання транслювалося в прямому ефірі, і багато глядачів могли помітити, що увага Гранде була більше зосереджена на грі у Pokemon Go на своєму телефоні, ніж на питаннях національної безпеки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час перерви у засіданні Гранде була змушена пояснити свою поведінку перед ЗМІ.

"Я не роблю цього більше, оскільки дехто був ображений. Однак у декого з нас виходить слухати краще, коли ми зайняті не інтелектуальною діяльністю. Ми всі різні", - пояснила вона.

За її словами, під час слухання були більш сенсаційні речі, які стосуються питань оборони Норвегії, ніж такі зауваження.

Pokеmon Go - рольова відеогра доповненої реальності із серії Pokеmon. Розроблена Niantic і початково видана в США, Австралії та Новій Зеландії 6 липня 2016 року для мобільних пристроїв на базі iOS і Android. Всього за два тижні після виходу гра набула великої популярності та збільшила ринкову капіталізацію власниці бренду Pokemon, компанії Nintendo, вдвічі - до понад $40 млрд.

Технологія доповненої реальності дозволяє гравцям досліджувати околиці, а також накладає віртуальні істоти на реальний світ.

Уряди різних країн висловили занепокоєння з приводу гри, попереджаючи гравців, щоб трималися подалі від чутливих ділянок і військових баз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-