Німецький лоукостер Eurowings припинить польоти в Росію

Німецький лоукостер Eurowings припинить польоти в Росію

Укрінформ
Німецька авіакомпанія Eurowings йде з російського ринку. В осінньо-зимовому розкладі польотів, який набуде чинності з жовтня, рейсів цієї авіакомпанії в Росію вже немає.

Про це пише Комерсант.

«Напрям не виправдав великих очікувань компанії», - повідомив представник лоукостера.

Зараз Eurowings визначається з «альтернативними варіантами транспортування пасажирів», які вже придбали квитки на цей період з Росії і назад.

Eurowings - дочірній лоукостер німецької Lufthansa Group, базується в Дюссельдорфі. Обслуговує 130 напрямів у Німеччині та інших країнах Європи, у Північній і Південній Америці. Компанія входить у десятку найбільших лоукостерів Європи. Eurowings почала виконувати регулярні польоти з Домодєдово у Берлін у жовтні 2015 року. Компанія вийшла на російський ринок після того, як про припинення польотів у РФ оголосила Air Berlin.

У першій половині 2016 року міжнародні перевезення з РФ впали майже на 30 відсотків, до 10,5 млн осіб. Через зниження попиту на міжнародні перельоти з Росії з 2015 року вже кілька іноземних авіакомпаній або значно скоротили свій польотний розклад, або пішли з російського ринку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-