Хакери

Хакери "взяли в облогу" комп'ютери передвиборного штабу Трампа

Укрінформ
Комп'ютерна система передвиборного штабу кандидата на посаду президента США від партії республіканців Дональда Трампа зазнала хакерської атаки.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерела.

Крім цього, хакери намагалися зламати комп'ютери організацій республіканської партії. Як розповіли агентству джерела, в 2015 році щонайменше один обліковий запис представника передвиборного штабу Дональда Трампа був заражений шкідливою програмою і розсилав заражені електронні листи іншим співробітникам. Але при цьому залишилося невідомим, чи змогли хакери отримати доступ до самих комп'ютерів.

Один із співрозмовників агентства розповів, що штаб Трампа вдався до послуг компанії CrowdStrike, яка також допомагає комітету Демократичної партії. Крім цього, була найнята стороння фірма для перевірки програми, яку штаби Дональда Трампа та кандидата на посаду в президенти від демократів Хілларі Клінтон використовують для відправки електронних листів.

Нагадаємо, також піддалися атаці хакерів комп'ютери штабу Клінтон. Скандал, пов'язаний зі зломом комп'ютерів, почався в липні. Тоді WikiLeaks оприлюднила листування членів Національного комітету Демократичної партії США, з якої випливає, що вони таємно шукали способи дискредитувати Берні Сандерса, основного конкурента Хілларі Клінтон серед однопартійців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-